NEW YORK 2013
DATUM: 2013-10-31 | TID: 22:54:00 | KATEGORI: Equestriias

 
/ julia
 

HEMMA
DATUM: 2013-10-31 | TID: 21:50:18 | KATEGORI: Equestriias

Nu är jag hemma efter en vecka i New York! Latt har vart super, bodde mitt i Timse square och har shoppat och vart kulturell haha, lite av varje! Älskar staden, vill lätt åka dit igen!! 
Jättekul att komma hem och se att bloggen är igång också, nu ska vi köra på igen :) 
/ Julia
 

Imorgon kommer hon!
DATUM: 2013-10-31 | TID: 16:20:00 | KATEGORI: Alva

Halloj på er, 
Vi har bestämt oss för att köpa Euroica så imorgon kommer hon till hamre! :) 
Ska bli jätte kul! Så nu kommer både Euro och Dexter stå på hamre. Men Dexter kommer vi flytta till ett annat stall! jag och mamma kommer åka till stallet tidigt imorgon för att fixa den nya boxen och städa lite innan dom kommer, som är vid 11. Lägger in ett inlägg imorgon när hon anlänt! bye bye! 
 
 
// ALVA
 

SUPER ROYAL DEL 2
DATUM: 2013-10-31 | TID: 12:00:00 | KATEGORI: Foto

Fotade för ett tag sen, alla bilder är tagna av Victoria.
blogg.se dödar kvaliten. 
/Tilda

RIKTIG MYSDAG IGÅR
DATUM: 2013-10-31 | TID: 11:32:09 | KATEGORI: Tilda

Hola! Åkte till stallet tidigt igår, var där vid kvart i 10 ungefär, hjälpte till att ta in några hästar från hagen och ställde mig sen och borstade på Greta ett bra tag eftersom ena sidan var lerinpackad haha, men fick bort det!
Sen provade Victoria sin nya repgrimma på claes så vi gick ut till stora ridhuset eftersom lilla var ledigt. Filmade dom ett tag och sen fotade jag dom också, sen gick vi in och så fick jag låna grimman så satt jag den på Greta, och då var lilla ledigt så gick runt där med henne och Victoria satt på en pall i mitten, knäppte loss grimskaftet sen och busade lite, bästa hästen haha, följde efter mig och så trickade vi lite. Tog in henne sen och filmade wilma när hon red fläcken och sen satt vi på cafet i 2 timmar med musik och bara tog de lugnt, gick ner vid halv 5, borstade på hästis och mockade och sen kom mamma och skjutsade hem mig och victoria till henne, sov här inatt. Idag blir det stallet igen, sköter ingen men hon sköter ju claes så ska nog fota, och sen imorgon ska jag sköta Greta, rida lektion, ta hand om Boss och skritta han och sen åker jag väl hem. Kramis!
/Tilda
 
 

SUPER ROYAL DEL 1
DATUM: 2013-10-30 | TID: 12:00:00 | KATEGORI: Foto

Fotade för ett tag sen, alla bilder är tagna av Victoria
blogg.se dödar kvaliten.
/Tilda
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 

TÄVLINGEN - AVSLUTAD
DATUM: 2013-10-29 | TID: 20:46:45 | KATEGORI: Equestriias

TÄVLINGEN OM STIGBYGLARNA ÄR NU AVSLUTAD. 
Vinnaren presenteras på bloggen när Julia är tillbaks i sverige.

ÄNTLIGEN INTERNET
DATUM: 2013-10-29 | TID: 20:14:08 | KATEGORI: Tilda

Hej! Mitt internet har krånglat (eller ja internetstickan) men idag var mamma iväg efter jobbet och fixade så nu funkar det!
 
I fredags hoppade vi, valde sist, fick Laban men gick superbra, han vart pigg och vi hoppade 2 hinder på en raksträcka, snett igenom. Avslutade på ett hinder runt 70-80 cm, dutti påniii.
Efter det åkte jag hem, minns inte vad jag gjorde? Jo, åt nutella och uppdaterade twitterflödet på mobilen hela kvällen. 
I lördags var jag med victoria, åt på stan och så och sen vid 9 åkte vi till stallet där vi träffade några till från USEK så åkte vi till stora ekeby och spökade för dom eftersom dom spökade på våran, vi fick skjuts hem av Tiia och hennes mamma runt 00.00, sov kvar hos Victoria. 
I söndags var vi i stallet, hade vår teori vid 2 också, gick jättebra. Senare vid 4-5 så red Victoria Ikaros och Ellen Boss, så jag skötte om Greta och när jag var klar gick jag tillbaka, Ellen satt av och så fick victoria rida för henne eller hur man ska säga, hennes hästar är lite speciella haha. Medans gick jag runt med Boss men sen fick jag låna Ellens hjälm och sitta upp och skritta runt. Skulle ha sovit hos Victoria men hände en liten olycka så hon fick åka till akuten, men jobbade på finalen av seriehoppningen, satt med Anna och skrev kritiklappar och delade ut rosetter.
Sov hos Ellen sen, vaknade vid 9 igår, åt frukost och så sen cyklade vi till stallet och tog in Boss och Ikaros från hagen vid halv 11, sen cyklade vi till ica och köpte lite saker som vi sen bakade tårta av, cyklade ner på stan med tårtan, lämnade den hos victoria och så gick vi 3 ner på stan, vi såg wilma och frida inne på subway så vi käkade där med dom, sen upp till victoria och åt lite tårta (haha) och sen cyklade jag och ellen till stallet eftersom hon skulle rida Boss vid 4, men 5 i 4 när vi var mer än halvvägs till stallet så ramlade hon av cykeln, faceplantar och cykeln kraschar in i cykeln jag hade vilket gjorde att den typ gick sönder haha, så vi låste den utanför friskis&svettis så skjutsade hon mig sista biten. Kollade lite när hon red, åt på cafet med Marion och tog sen hand om Greta i ca. 2 timmar. Myspys! Kollade i mitt och julias gamla skåp och hittade massor av saker jag letat efter haha, så det är i tvätten nu, ridbyxor, strumpor, tröjor.. Fodrade med Anna vid 8 och sen runt halv 9 kom mamma och hämtade mig. 
 
Idag har jag vart hemma själv hela dagen, vaknade id halv 11 men gick inte upp förns 12, sååå skönt med lov! Har degat framför TVn fram till 5 då jag diskade och slängde saker i tvätten, har även putsat mina chaps lite och på torsdag tänkte jag putsa ridskorna, har verkligen ingen ork idag men det behövs verkligen.
 
Kände att det här vart ett väldigt långt inlägg haha, men ni får ha det så bra så hörs vi imorgon. 
2 screenshots från i fredags.
/Tilda
 
 

Bloggen är inte på topp...
DATUM: 2013-10-29 | TID: 08:35:00 | KATEGORI: Equestriias

Holla! som ni kanske märkt så är bloggen inte så aktiv för tillfället, vet inte varför men jag har bloggtorka, alltså inget att blogga om och dom andra vet jag inte varför dom inte bloggar.. 
Jag tänkte bara berätta att vi har nog en lösning på hur vi ska ta Euroica. Men det är inte säkert så jag ska inte säga så mycket mer.. Isf hoppas vi på att ta hem henne i slutet av november! :) 
Om ca två timmar så ska jag åka ner på stan med Lovisa, vi ska shoppa lite nya kläder och så. Efter det åker jag till Dexter, ska rensa mina grejer där också. Imorgon så ska jag åka och köpa ny hjälm! :D Det är en mountain horse hjälm. Ska nog sälja min andra hjälm! 
/ ALVA 
 
 

Beger mig snart till skästa
DATUM: 2013-10-26 | TID: 11:17:38 | KATEGORI: Equestriias

halloj, ska snart åka till Skästa eftersom att jag ska rida ciccis häst! :)  
Ska bli kul. Det var ett tag sendan jag red också.. Hoppas Moses sköter sig ;) 
/ ALVA 

SENASTE DAGARNA
DATUM: 2013-10-21 | TID: 09:38:15 | KATEGORI: Tilda

I fredags så var jag i skolan och red sen lektion.
Var först och valde en av dom nya hästarna, Julle! Har haft en crush på den hästen sen han kom, världens gulligaste personlighet och efter ridpasset vart jag helt nerkärad i honom. Vi hade en bomövning med 2 galoppbommar på ena långsidan och 3 travbommar på andra. Nån meter innan och efter travbommarna stog det "koner", vid den första skulle man bryta av från galoppen och trava och vid den andra skulle man galoppera. Skriver mer om det i ett annat inlägg, men riktigt rolig häst, känslig, pigg och snäll, ny favorit helt klart! Sov hos Ellen sen med Victoria och Vera, innan det fixade vi med Ikaros då dom skulle tävla.
 
I lördags gic vi upp vid 7 och åkte till stallet, fixade och massor, sen åkte vi till hamre, sen åkte jag vera och ellens mamma och hämtade Ikaros och sen tävlade dom osv, orkar inte skriva så noga men hälsade på Dexter också! Tillbaks till stallet sen, spökövernattningen var lyckad, lekte lekar med barnen, berättade spökhistorier och gick spökrundan med 3 av barnen, dom sprang ifrån mig hela tiden och skrek haha.. alla spöken lyckades jättebra och allt var väldigt lyckat. Sov kvar där med Victoria, Ellen och Tiia, vaknade vid 7.
 
I söndags , fick sms av julia att hon var sjuk så vid 8 gick jag och Tiia ner och jobbade, in och ut med hästar till hagen, sadlat hästar, fodrat, sopat stallgången, hade tova och ellens teori och sen min teori, första teorin gick vi igenom ridvägar och andra så sadlade vi!  Åkte hem vid 5, åt, såg på film, duschade och sov. 
 
Just nu sitter jag på slöjden så ska jobba nu, kramiiiis
 
 

Plexus
DATUM: 2013-10-20 | TID: 14:54:24 | KATEGORI: Equestriias

Har precis ridit Plexus! Så håller på och sadlar av och så :) 
Det gick jätte bra, vi red i skogen eftersom att det är tävlingar och paddocken ser ut som en stor sjö.. Han blev lite stark när vi galopperade annars gick det super bra :) 


/Alva 

Helgens planer lyder...
DATUM: 2013-10-19 | TID: 13:17:00 | KATEGORI: Equestriias

Ikväll är det spökövernattning på Rockis! Denna gång ska jag ju "jobba" där, så det ska bli skit kul :D 
Kommer dock inte sova kvar eftersom att jag varit sjuk denna vecka.. Mår bättre nu btw ;) 
Vill också be om ursäkt för min dåliga blogging på senaste tiden.. Dexter mår bättre nu. piggare och vill gärna ut ur boxen! Vi hade tänkt att besiktiga honom nästa vecka, hoppas han går igenom... 
På söndag så har jag inget speciellt planerat förutom att hjälpa till på seriehoppningen vid kvällskvisten! Men innan det skulle jag vilja springa 5km sträckan i spåret och kanske städa mitt rum! Vad ska ni göra i helgen? :) 
 
Ponnyn som vi funderar på att köpa: 
 
 
 
/ ALVA
 

Sjuk denna vecka..
DATUM: 2013-10-17 | TID: 08:29:29 | KATEGORI: Equestriias

Hej på er! Ni har tyvärr inte hört så mycket från mig denna vecka pga att jag är sjuk och har därför inget att blogga om! Jag har helt enkelt bloggtorka! Men jag ska kolla på lite videos och kanske andra roliga häst sidor så jag kan få lite inperation! ;) 
Just nu vet vi inte om vi kommer att ta hästen jag provred häromdagen.. eftersom att vi har Dexter och vi vet inte när vi blir av med honom än... Så vi får helt enkelt vänta och se! :) 
 
Jag och Dexter när han var frisk, hindret ligger på 70cm men vi hoppade 90cm istället ;) 
 
/Alva
 

1 OCH ETT HALVT ÅR
DATUM: 2013-10-16 | TID: 10:00:00 | KATEGORI: Tilda

Älskar dig.♥
 
 

lördag & söndag
DATUM: 2013-10-14 | TID: 09:01:23 | KATEGORI: Equestriias

lördag: Kom hem från Sockholm precis innan ridningen började. Hoppade Fläcken, på framridningen lyssnade han superbra och var jättefin, kändes jättebra! I hoppningen blev han en aning stark men han var faktiskt jättekul! Gick helt okej. Var tvungen att åka hem direkt och kunde därför inte ha teori. Sen vid halv 4 kom Madde och Millie till mig, vid  drog vi till emma och fixade oss för ett sånt här cup disco i bombardierarena. Hade en jätterolig kväll och vid 12 när det slutade landade vi på donken och käka. Drog en hem vid halv 2 och somnade efter någon timme.. 
 
Söndag: Slappdag. Isabell jobbade åt mig och jag, m och m sov till halv 10 kanske, men låg kvar i sängen till 2 ungefär. Då fixade vi osss och jag och Madde gick ner mot stan. Åt glass och jag köpte en ny mascara bara. Sen gick jag hem och gjorde verkligen ingenting. 
 
Idag börjar jag 11.20, sååå skööönt! Gick upp vid halv 9 och tvättade håret och ite sånt. Ridning senare idag om jag hinner dit, vill verkligen ha Micie igen eftersom det blev som det blev förra måndagen. 
 
bild från sommaren 2012
/Julia
 

RIDPASSET I FREDAGS OCH HELGEN
DATUM: 2013-10-14 | TID: 07:54:00 | KATEGORI: Tilda

ååh måste verkligen sluta lova er inlägg.. och nu är vår internetsak trasig också så kommer bara blogga i skolan den här veckan. 
 
Ridpasset: Valde Greta, vi hade en övning med skänkelvikningar och så och sen galopp på en långsida och på den andra skänkelvikningar vid 3 "klossar". Orkar inte gå in på detaljer men det gick ganska okej, ibland jobbade hon på bra och ibland mindre bra haha. Efter det åkte jag hem, borstade henne innan ridpasset. Föresten så var mormor på besök i sverige så hon var med och kollade på ridningen. 
 
Lördags: Vaknade vid 9, åt frukost osv. sen åkte vi till min brors farmor och hämtade lite saker sen vidare mot min bror i norrköping, åt på typ sveriges bästa pizzeria eller vad den nu var utsedd till, mormor betala hehe. Hemma hos han lekte jag med hans råttor som bara är några månader och sen åkte vi hem vid 7-8 så vi var hemma ganska sent, sov i bilen och somnade på en gång när vi kom hem. 
 
Söndag: Åkte till stallet vid halv 2, borstade på hästis och sen vid 2 hade jag och victoria teori, på schemat stog det att vi skulle ha stallregler meeen vi struntade i det så 5 i 2 fixade vi ihop lite frågor och sen hade vi frågesport uppe på cafet, tror faktist dom tyckte det var kul eftersom det här var första gången dom lyssnade hela teorin haha, och efteråt fick vi beröm av en av mammorna som sa att vi var duktiga, haha skitglada. Efter det skötte vi hästarna men bådas skulle gå lektion så vi var vid hagarna och mös och fotade i nån timme, har vääärldens crush på Amore seriöst :') Efter det tog vi ut greta så fotade victoria oss, thank yooou. Efter skolan blir det stallet och kanske usek möte? Men nu börjar snart första lektionen så puss!
 
/Tilda

Provridningen gick...
DATUM: 2013-10-13 | TID: 22:03:05 | KATEGORI: Equestriias

super bra! Detta var då ett 9 årigt sto, arabkorsning. Jätte mysig i hanterig, och jätte rolig att rida. Ganska het och lyssnar väldigt bra. Förlåt för att videon har super dålig kvalite...
 
 
/ Alva

Torsdagsmys och fredagsmys
DATUM: 2013-10-11 | TID: 23:34:00 | KATEGORI: Equestriias

 Igår var det torsdag och den spenderades hemma hos mig med Madde, pannkakor och massa flumm. Denna kväll har jag tillbringat i spånga i idolstudion. Kul men är fett trött.. Nu ska jag snart sova, ska bara dricka choklad först haha.
Nej men har inget roligt att skriva om i alla fall. 
Imorgon ska jag rida, ha teori sen ha lite kul mot kvällen. Hare braaa /Julia

Min hjälte
DATUM: 2013-10-10 | TID: 08:01:00 | KATEGORI: Equestriias

/Julia
 

Hoppträning f. Roland
DATUM: 2013-10-09 | TID: 19:55:35 | KATEGORI: Equestriias

Halloj! Idag var det hoppträning för mig och Tova för Roland. Jag har Capitol på den och Tova Fläcken. Just nu är det bara vi två men vet inte om det kommer vara med någon till sen. 
Den här hoppträningen är den som jag får för att jag jobbar på söndagarna, jättekul! 
Vi red fram först, han kändes lite seg så försökte få fram honom, lyckades inte riktigt men ja. Sen började vi hoppa fram på en grind och en nerlagd bom. Vi skulle byta galopp över och det gick inte så bra, han förstog inte riktigt och hade väldigt dålig fart. Men sedan höjde han och jag fick till bytena! Hoppade sedan en raklinja med grinden och ett koppelräcke, gick väl bra, lite segt bara haha. Höjde vartefter och sedan byggde dom upåp koppelräcket till en oxer. Kändes bra och det var jättekul! 
 
Är faktiskt nöjd, gick helt okej! :) 
Lite dåliga screenshots från kameran, film kommer förmodligen! :) 
/ Julia
 

Hemsk dag...
DATUM: 2013-10-09 | TID: 18:58:40 | KATEGORI: Equestriias

Tjena, har inte skrivit här på bloggen på typ 1 vecka... skäms på mig! Iaf dagen började så att Maria (hon som tar ut alla hästarna) ringde vid 8 tiden på morgonen och sa att Dexter var jätte svettig, darrade och hade hög puls.. Så då åkte vi dit direkt. Ringde veterinären och nu går han på smärtstillande och pencelin.. Veterinären sa att han hade en slags infektion i bakbenen.. :( Så han kommer inte kunna ridas på ett tag.. 
men en bra nyhet är att jag kommer åka o kolla på en ponny på söndag! :) 
 
Inläggen som jag kommer skriva kommer ju inte handla om ridpass, eftersom att Dexter inte går att rida just nu. Så det kommer vara lite annat isyället :) 
/Alva
 

BLOGGAR IMORGON
DATUM: 2013-10-08 | TID: 21:05:17 | KATEGORI: Tilda

imorgon blir det skola och några timmar i stallet, lovar er ett långt inlägg imorn. KRAAAM
/Tilda
 

Bilder från igår
DATUM: 2013-10-08 | TID: 12:23:17 | KATEGORI: Foto

 
 
 
 
 
 

Gårdagens ridpass 7 oktober
DATUM: 2013-10-08 | TID: 12:16:02 | KATEGORI: Equestriias

Igår valde Camilla hästar åt oss, och jag fick den allra nyaste hästen Mickie, Nicklas nya häst! Jag är alltså den första ridskoleeleven som rider honom :D 
Hann bara rida fram honom, sedan i första galoppen snubblade han och vi gick omkull. Första gången jag gick omkull med en häst, har film på det också. Min kväll slutade på akuten och har nu lindad arm.
Annars var haan var jättetrevlig, lite vinglig och småseg ibland men vill gärna ha honom nästa gång för att liksom inte vara rädd och liksom kunna avsluta det :) Han var en häst i min stil i alla fall!
 

Varför vi låste bloggen
DATUM: 2013-10-08 | TID: 12:04:02 | KATEGORI: Equestriias

Hola! Nu har bloggen vart låst i typ 2 dagar och det var för att designen var kaos och att vi inte är så pepp på bloggen just nu. Men vi ska försöka! 
Designen ser ju ut som den gör just nu, så om någon är duktig får du gärna kontakta oss! 
 

Ridpass 5 oktober
DATUM: 2013-10-05 | TID: 17:27:58 | KATEGORI: Equestriias

Idag så hade jag Spirit på ridlektionen och hade inte ridigt henne tidigare. 
Hon var ju väldigt framåt och pigg, men det gick bra för att vara första gången och hon är ju inte den lättaste heller. 
Vi jobbade med volter i både trav och galopp. Gick nog lite väl fort men hon blev mycket mer samlad mot slutet. 
Har inte så mycket att skriva, bloggen står rätt still just nu och är väldigt tråkig, vi får se hur vi kommer göra...
 

Fortsätt anmäla er!!
DATUM: 2013-10-05 | TID: 10:38:15 | KATEGORI: Equestriias

Inlägget hittar ni HÄR

Bilder från i måndags!
DATUM: 2013-10-04 | TID: 20:56:10 | KATEGORI: Foto

 
 
 
 
 
 
 
 
 

JAG LEVER
DATUM: 2013-10-04 | TID: 20:27:00 | KATEGORI: Julia

 
 
Vill säga att jag faktikt fortfarande lever och att jag inte glömt bort er, har dock inte haft tillgång till internet på hela veckan därav min dåliga uppdatering, men nu så kommer jag bomba er med vad jag har gjort denna vecka!!
 
Gick i skolan som på en helt vanlig måndag, åkte till stallet och red Promise, Gud vad jag längtat efter att få rida henne då det var innan sommaren som senast, var jätteglad!! Gick väl dock inte super, hon var väldigt framåt och ville inte riktigt stanna upp och jobba utan bara ökaökaöka, men gick helt okej! Skötte Romadina också.
  
 
Åkte först till Rocklunda efter skolan, Tog hand om Capitol i en timme ungefär, gjorde honom jättefin och han var jättegosig och det var jättelängesen jag kände att han var på myshumör och att jag verkligen hade tid med honom. Åkte sedan iväg till hamre, Fixade mat, mockade, fyllde på vatten och så medans jag väntade på att Dexter skulle komma in. När han kom in lät jag honom stå och äta medans jag borstade. Sadlade sen och gick ut. Skrittade fram ute på en sträcka bredvid hagarna. Red sen ute i paddocken och red först fram. Han var väldigt framåt men lugnade sig mer och mer. Jobbade honom på lite volter och då var han jättefin, gjorde sen lite framdelsvändningar och försökte med skänkelvikningar, Han börjar fatta lite vad han ska göra! :) Travade över bommar och avslutade med att galoppera över två galoppbommar några gånger. Gick sedan in med honom i stallet, fixade lite och åkte sedan hem. Hae lite myskväll med Madde, vi åt kebab och kollade på simpsons och family guy, haha standard.
 
 
Kommer inte riktigt ihåg vad jag gjorde efter skolan faktiskt, har verkligen ingen aning.. Men senare mot 5 tiden åkte jag mot stallet för USEK möte som började 18. När det var slut, lite efter 7 kanske åkte jag hem och gjorde inte så mycket haha. Var bara hemma.
 
 
Efter skolan gick jag hem och vid 4 träffade jag Samuel, Madde och Emma som fortfarande var kvar på skolan och spelade typ kingout eller nåt sånt, så jag var med och spelade och sedan kom det 2 killar som gick i fyran och var assöta. Dom var med oss och spelade och var fett sköna haha. Efter ett tag sparkade Samuel iväg bollen så vi tillbringade väl en halvtimme åt att hitta den. Medans vi letade cyklade Rontti förbi och frågade ifall vi ville hänga med till hans träning, vi sa nej men efter ett tag cyklade vi iväg till Rocklunda för att leta upp hans lag. Satt och kollade en halvtimme/40 min sen blev det alldeles för kallt, landade på stallcafet och käkade och värmde oss. Tog sedan bussen hem.
 
Alltså idag.
Chill skoldag men var endå fett trött efter så gick hem. Sen ringde Madde mig och frågade om jag kunde komma ut så träffade henne och vi gick he till Samuel. Var där och satt och snackade ett tag tills vi inte hade något o prata om längre. Då gick vi ner till hans källare där han har ett rum med massa grejer han bygger och vi bestämde oss för att bygga något tillsammans. Så vi började lite på en högtalare :P NU sitter jag hemma hos pappa, har precis ätit och ska nog slå på en film! :) 
 
 

 

oops..
DATUM: 2013-10-02 | TID: 16:49:48 | KATEGORI: Alva

Hello! Förlåt för att jag inte bloggat på ett litet tag.. Har inte riktigt haft den tiden.. 
Men jag ska försöka bättra mig nästa vecka! Om en stund åker jag till stallet, ska verkligen försöka få honom gå på tygeln idag! 
För någon dag sedan så fick jag rida en häst som hette Bosse, också ett annat varmblod. Och gud vad fin han var alltså! :) Jätte mysig att rida! 
Jag lägger nog upp en liten bild senare när jag sitter på hästen också :) 
 
 

FÖRLÅÅÅT
DATUM: 2013-10-02 | TID: 07:57:51 | KATEGORI: Tilda

VET ATT JAG LOVADE ER ETT INLÄGG, MEN INTERNET VILLE INTE SAMMARBETA OCH APPEN FUNKAR INTE HELLER. Men tänkte berätta lite om dom senaste dagarna och ridpassen.
 
Torsdag, red Dexter, jobbade mycket utan stigbyglar och lite lydnad eller vad man ska säga, fatta galopp, skritt halt, trav osv.. jobbade på volter en stund också och då var han riktigt fin! Slutet av passet jobbade jag på galoppbyten, skrittade av lite inne och en snabbis ute, snabbt in sen och borstade av han noga, hade salva på såren och mockade, fyllde vattenhinkar och all mat osv. och åkte hem sen. 
 
Fredag, valde Greta, red fram i lilla ridhuset barbacka och tänkte hoppa barbacka också men då sa Johanna att vi skulle hoppa i stora så satt på sadeln sen efter framridningen och så gick vi ut i stora, gick faktist jättebra! Hoppade fram på ett litet räcke och sen började vi med övningen. Vi hoppade på ett ganska böjt spår, men kom över alla gånger, hon var lite seg ibland men annars gick det super, på slutet höjde Johanna ett av hindrerna några hål så fick vi avsluta på det i ström, det gick också jättebra, är supernöjd! Var hemma själv sen till halv 12 nånting. 
 
Lördag, var bara hemma, åkte in till julia sen och sov där.
 
Söndag, jobbade på tävlingarna, men eftersom julia jobbade i stallet så fick jag gå upp tidigt med henne och var i stallet en timme innan alla andra som skulle jobba på tävlingarna haha, tog in och ut hästar till hagen, mockade osv. Sen var jag ringmaster hela dagen, fast vi bytte ju ibland och så. Fick vääärsta crushen på den nya vita lilla saken, sååå söt hon är, dog. 
 
Måndag, stallet, Greta gick lektion så var ute med Marion när hon betade med Laban och sen gick vi och kollade på julias lektion, fotade henne och mockade snabbt efter det, åkte hem. 
 
Tisdag, hemma och sjuk hela dagen, sjukt tråkigt men min bror kom en stund för han skulle hämta saker till sin nya lägenhet. 
 
och idag ska jag till stallet efter skolan och sköta Greta, och sen har det tydligen kommit en till ny häst så ska kolla lite på den också. 
 
Saknar Pegasz.