Adjö, fina equestriians.blogg.se
DATUM: 2013-05-03 | TID: 20:28:00 | KATEGORI: Allmänt

Nu efter ca. 7 månader, så slutar vi. På blogg.se!
Som ni kanske vet så har jag (Tilda) mailat med ett stort "företag" - horsespot.
Dom har nu gjort en ny portal, horseworld. Där vi nu flyttat vår blogg, det blir omstart alltihopa. 
 
Men den här bloggen kommer ALLTID finnas kvar, vi har så mycket minnen här, starten, alla bilder, filmer, när alva började här, våra tävlingar, våra up's and downs.. ja, allt. Tilda och Julia har haft många bloggar ihop, vi har lagt ner alla. Men den här har fått oss att vilja satsa, och nu satsar vi rejält, nu satsar vi stort! 
 
Vi hoppas verkligen att ni läsare fortsätter följa oss på equestriians.horseworld.se, för det är inte slut än!
Kram på er, och tack för allt blogg.se♥

Fredagens planer
DATUM: 2013-05-03 | TID: 12:41:05 | KATEGORI: Tilda


Torsdag
DATUM: 2013-05-02 | TID: 20:42:37 | KATEGORI: Allmänt

Hade nationella i so idag, kändes faktiskt bra. Det var massa att skriva och kändes som om jag fick med de mesta som skulle vara med. Efter skolan drog jag hem till Tilda, vi hoppade studsmatta och lite sånt. Hade jättekul! 
 
Nu ska jag kolla på tv och försöka rensa lite bilder på in dator för att få plats med bilder från pay and jumpen, ska skicka lite bilder till en som hoppade. 
 
Hoppas alla har en bra torsdaskväll :) 

Min sommar kommer bli kung.
DATUM: 2013-05-02 | TID: 12:12:49 | KATEGORI: Tilda

Skriver ikväll hehe.

Full rulle
DATUM: 2013-05-01 | TID: 18:58:08 | KATEGORI: Allmänt

Haalloj! Det har vart full rulle hela dagen, är dödstrött nu men det har vart kul! 
 
Jag och Tilda kom lite sent, man skulle komma halv 8 men vi kom 8. Men det gick bra ändå. Då gick vi till Alva och Victoria på framridiningen där dom hjälpte till. Sen kom det en tjej som gav oss västar och så så folk skulle se att vi var funktionärer. Medans vi stog där fick vi hjälpa folk att höja och sänka hindren dom hoppade fram på, kratta till underlaget framför och bakom hindren, visa dom startlistorna och hjälpa folk att få reda på deras startnummer och sånt. Det vr lite kallt då men man frös liksom inte så man skakade som man gjorde vid grinden där vi stog klassen efter den första. Där stog jag med Anna, Vicky, Tilda och Alva och släppte in och ut ekipage på banorna. Då kunde man se alla som tävlade ju, det kunde man ju inte på framridningsbanan. Men när vi stog där frös jag typ ihjäl, det var så himla kallt. Fick också springa fram och tillbaka för att hämta starlistorna och sånt i sekeriatet och där satt min kolloledare som jg hade 2012!! Så sen kom hon till mig och kramade mig och vi snackade massam, det var jättekul att träffa henne igen! 
 
Vi fick också gratis mat eftersom vi hjälpte till och så, så jag och Vicky gick och käkade också. 
 
När den klassen var klar gick vi till framridningsbanan och bytte med Fatima och Sara som var där. Så resten av klasserna stog vi där, det var mycket varmare där och myyycket soligare. Så just nu är jg väääldigt solbränd, det svider :( 
 
Allting var klart typ 5, så jag har alltså vart ute i 9 timmar och sedan en timme till som jag tog hand om Dina. Tog hand om henne ordentligt och mockade! 
 
Alla hästar var så sjukt fina och duktiga och alla ryttare var också duktiga! Jag vill också ha en häst jag kan tävla meeeed :p 
 
Nu är jag trött, ska sitta vid datorn och plugga och sen sovaaaa, 
gammal bild på mig och promise sen i somras
 

funktionärer
DATUM: 2013-05-01 | TID: 16:05:00 | KATEGORI: