I'M BAAACK
DATUM: 2014-02-08 | TID: 10:44:19 | KATEGORI: Equestriias

tjaaa, nu vare verkligen ett tag sen jag loggade in här! Tänker hänga med Alva på bloggandet, men jag vill helst byta bloggportal då jag verkligen inte orkar ha kvar på blogg.se pga designen, haha. Men jaa, hoppas vi får igång bloggandet igen! :) 
 

Bilder från Gesala del 1
DATUM: 2014-02-03 | TID: 08:37:00 | KATEGORI: Alva

Hittade massa bilder från Gesala, när jag var på läger med Dexter där! 
Det var verkligen super kul, ska nog åka dit iår igen med Euroica. Det var verkligen jätte kul, och det tycke Dexter också, öronen frammåt hade han hela tiden ;) Igronera min fula sits, tack ;))
/ ALVA

Dagens planering lyder:
DATUM: 2014-02-02 | TID: 11:49:20 | KATEGORI: Equestriias

Idag så ska jag få mycket gjort. Ska bl a städa mitt rum, ut och springa, åka till stallet och plugga. Får se om jag hinner med att springa innan det blir mörkt.. Jag ska iaf till stallet vid 3/4 tiden. Tänkte rida i ridhuset, det gick inte att rida ute igår.. Hon fick värsta styltorna... Gillar verkligen inte snö. 
 
Det är vad som är planerat idag. Tror jag ska ta med kameran till stallet idag. Se om jag få några fina bilder på Euroica. Hoppas det går bra när jag rider också! Hon har varit sjukt pigg senaste veckan. 
 
Sen vet jag inte riktigt hur jag ska göra med bloggandet. Jag vill helst inte blogga själv, men jag vet inte riktigt hur Julia och Tilda ska göra.. Det visar sig! Jag kommer nog inte att blogga regelbundet utan det kommer nog att variera.
 
Tills vidare, ha en bra söndag! 
 
 
Saknar min mupp så himla mycket.