snälla..
DATUM: 2013-01-17 | TID: 12:59:57 | KATEGORI:

Angående dom här kommentarena vi har fått nudå.
 
Vem du än är, lägg bara ner. Vi fattar att du har något emot oss, antingen avundsjuka eller något. Riktigt patetiskt är det i alla fall och så sjukt onödigt och omoget. Kommentaren vi fick igår "HAHA inte för att hon verkar vara nått speciellt? Bara anmält ful och trögtänkt, ni passar inte ens, du borde verkligen inte ha henne så många dagar.. fyfan stackars häst som får dras med dig!"var ju då till Tilda och Greta. Liksom what? Hahahah vad vet du om det? har du snackat med Greta eller? Vet du hur dom är mot varandra? Njaaa, lite osäker på den fronten va. Förstår du inte att Tilda kan bli ledsen? Även fast hon och jag vet att det du skriver faktiskt inte är sant så tar man ju åt sig. Man tar åt sig jävligt mycket och man blir faktiskt jätteledsen. Så varför göra det, mår du bättre av att trycka ner andra? Det är till och med du som förlorar på det i slutändan. 
 
Så du som skriver kommentarerna, bara liksom sluta. Hhahaha, egentligen är det faktiskt rätt skrattretande, du som skriver är skrattretande. 
Tycker du något om oss? Håll det för dig själv eller säg det face to face. Du är ju antagligen avundsjuk och om det får dig att skriva elaka saker läs inte våran blogg då. 
 
 
 

♥ SKRIVET AV Emmis

Inget stämmer så skit fullständigt i den där personen <3 <3 <3

Svar: det gör vi..<3<3
equestriians.blogg.se

DATUM: 2013-01-17 | TID: 14:17:32
BLOGG/HEMSIDA: http://emmascrazylife.blogg.se
♥ SKRIVET AV Fanny

Jag hatar när små fjollor som den här sitter bakom sin dator o dampar loss. Och applåd till henne för att hon sa att hon också sköter Greta, med tanke på att om man vill, så kan man kolla vilka som sköter (om man går till Lena alltså) - Bra där *hoppas hon ser den här kommentaren jaaaaaaaa*

Svar: haha 2 bad for her
equestriians.blogg.se

DATUM: 2013-01-17 | TID: 15:32:23
♥ SKRIVET AV Klara

Personen som skriver dettabär inget annat än avundsjuk på er. Det är riktigt omoget att försöka trycka ner er genom att skriva så om er. Greta är btw hur underbar som helst, och alla andra hästar som står på rocklunda också ❤

Svar: sant..❤
equestriians.blogg.se

DATUM: 2013-01-17 | TID: 17:39:43
BLOGG/HEMSIDA: http://www.klaravictoria.blogg.se
♥ SKRIVET AV Victoria Brammeby

åh, ignorera idioten. svartsjuk som satan! det där om att tilda inte har några vänner stämmer inte alls och det vet vi alla! det är den som skrev det som inte har några. bara att ignorera, vet att det är svårt men inget av det där är sant!! "haters will make you famous"

Svar: <3
equestriians.blogg.se

DATUM: 2013-01-17 | TID: 21:11:55
BLOGG/HEMSIDA: http://vrsare.blogg.se



Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?