Jag vill också skriva vad jag tycker om den här "hatkommentaren"..
DATUM: 2013-04-09 | TID: 22:05:00 | KATEGORI: Julia

..som någon kommenterade på mina vänners blogg. 
 
(bilden är kopierad från deras blogg http://vrsare.blogg.se)
 
För det första tycker jag att det är bra att hon skrev sitt namn, alla som skriver anonymt vågar ju inte stå för sina åsikter och om man skriver sitt namn vågar man ju verkligen göra det. Så när det gäller det är det ju bra. 
För det andra så kanske hon tycker det verkar som att man lär sig långsamt här på rocklunda och det kan jag ju säga att det faktiskt inte är. Som jag sa till Frida, Wilma, Victoria, Tova, Ellen och Tilda så om det skulle vara så är kanske det inte alltid beror på Rocklunda. Det kan bero på hur gammal man är, hur fort man lär sig och hur mycket man tar till sig kunskaperna. Det är ju olika från person till person. Vissa kanske lär sig jättesnabbt, är jätteduktiga och går över till de lite svårare grupperna direkt medan det tar längre tid för andra. Man kanske inte är jättebra på ridning men man kan ju tycka att det är kul för det och ändå fortsätta med ridningen och så småningom lära sig mer och mer. Tänk, den personen är säkert mycket duktigare på något annat och är skitgrym på det. 
 
Som Tilda och Victoria svarade på kommentaren med det här om kåporna är sant. Alltså att det är för säkerheten, alla kanske inte har någon klack på skon och kan därför fastna om det inte hade funnits någon kåpa som stopp. Det kasnke inte är det snyggaste, man skulle ju kunna ha gummisnodd också. Men dom fungerar jättebra och det är väl bättre om det är säkert och inte så jättesnyggt än att det är osäkert och snyggt, tycker jag i alla fall! 
 
Maja som skrev den här kommentaren skrev kanske något som inte var sant och något som var lite omoget, men on skrev också förlåt för att hon skrev lite fult och att man inte skulle ta åt sig om man inte ville. Hon berömde också bloggen och bloggarna om att dom hade en skitfin blogg, så jag tycker inte att kommentaren var så farlig i alla fall :) 
 
Vi på Rocklunda tar väl inte åt oss vad de andra ridskolorna tycker. Vi som rider här trivs väl antagligen eftersom att många stannar rätt länge. Vi har det bra tycker jag, det finns väl något som inte är det bästa men ingen ridskola är väl perfekt? ;) 
 
Nu kasnke detllåter som att jag försvarar henne, men det gör jag inte heller, för komentaren var väl omogen (dom på de andra ridskolorna vet väl inget om rocklunda) och så men tycker inte att någon på rockis ska ta åt sig! 
Jag har hållt kvar på Rocklunda i 7 år nu och tycker att det är jättetrevligt och bra här, jag har i alla fall lärt mig massor :D 
 
 
 
 
 
 




Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?