"Alla på rocklunda lär sig rätt långsamt"
DATUM: 2013-04-09 | TID: 11:03:44 | KATEGORI: Tilda

Såg denna kommentar på våra vänners (vrsare) blogg:
"No hate, men typ alla som rider på rocklunda lär sig rätt långsamt, om dom har ridit i 6 år går man fortfarande i nybörjar grupp. om man gämför med folk på min riskola myrby. sen ser det sjukt fult ut med dom där kåporna, hahah alla döööörrr som kommer från andra ridskolor som myrby, stora ekeby och hamre! förlåt är ledsen att jag skrev så fult, men aja ni behöver inte ta åt er om ni inte vill hahah :* kram. skit fin blogg annars<3"
 

Vart lite sur så skriver ett svar här med. "Alla som rider på rocklunda lär sig rätt långsamt" det är inte sant, verkligen inte, tvekar på om du ens sett någon som ridit 6 år rida här på rocklunda? finns ingen som går i nybörjargrupp som ridit så länge. Och hur man utvecklas beror inte på ridskolan, utan på ryttaren, hur den tar efter och lär sig osv. 
 
Kåporna som finns på alla stigbyglar är till för att alla ska kunna rida på hästarna, små barn i 7års åldern, ungdommar, vuxna och till och med handikappade. Alla har inte en ridsko med klack, många barn har gummistövlar till exempel, och då kan dom lätt åka igenom med foten och fastna. 
 
Vi bryr oss faktist inte om hur folk ser på oss. Visst, det finns nackdelar men det finns väl på alla ridskolor?
Jag själv tycker det bara är bra med kåporna, så att alla får tillgång till att rida säkert.
 
Och nu får ni inte tro att lena slänger upp vem som helst på vilken häst som helst, hon skulle till exempel inte slänga upp en liten/handikappad på carpen, men det hoppas jag att ni förstår. (För er som inte vet så är carpen, Carpe Diem, rätt svår, rätt ung, väldigt pigg och rätt känslig.) 
 
Vart kanske lite slarvigt, men ja, hoppas det är klart för er, och ni som kanske undrat varför rocklunda har kåpor osv. 
 
bild från hemsidan haha..

♥ SKRIVET AV Amanda Leander

Shit vilken dryg kommentar!!!


Vadå? Rocklunda ridskola bryr sig om säkerheten mycket och inte hur snygg man är... Vilken jag tycker är så bra! Har själv ridit på rocklunda 6 år och lena skulle VERKLIGEN inte slänga upp vem som helst på olika hästar... som fläcken, han är inte många som får rida ( bara vissa personer som hon vet klarar av den hästen ) Så tycker du har helt fel...

Svar: ja precis
equestriians.blogg.se

DATUM: 2013-04-09 | TID: 14:51:17
♥ SKRIVET AV Emma

U go girl!! :) De va bra skrivet tycker jag och beskrivningen av Carpen, perfa :)

DATUM: 2013-04-09 | TID: 21:36:55
BLOGG/HEMSIDA: http://emmaostensson.bloggplatsen.se



Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?