Resten av veckan
DATUM: 2012-11-20 | TID: 08:44:00 | KATEGORI: Julia

Tisdag: Slutar 14.20 och tar bussen direkt till stallet. Sköter där om Capitol ordentligt och myser en massa. Mockar lite och tar sen bussen hem. Kameran följer inte med tyvärr..
 
Onsdag: Slutar 14.45 och tar bussen direkt till stallet. Sköter där om Dina ordentligt, myser en massa, mockar osv. Kanske går med henne och Tilda och Greta i stora 8 ( eller lilla om dom rider i stora ) Tar bussen hem sen vid 5-6. Kameran kanske följer med..
 
Torsdag: Slutar 14.50 och tar bussen direkt till stallet. Sköter där om Roberta antingen en snabbis eller ordentligt, det beror på hur smutsig hon är ( hon är alltid ren..) Mockar och tar sen bussen eller cykeln hem, beroende på hur mörkt det är. Kameran följer inte med. 
 
Fredag: Slutar 14.30 och tar bussen direkt till stallet, sköter om Capitol ordentligt och mockar o fixar, när jag är klar åker jag hem med bussen. Kameran följer inte med.
 
Lördag: Åker antagligen till stallet 2, sköter om capitol om han inte är i hagen och mockar. Rider halv 4. Tar bussen hem efter ridningen. Kameran följer inte meeeed.
 
Söndag:Kanske åker till stallet, men tror inte det. 
 
Jag och Moa har pratat om en grej också, så får reda på om det kommer hända nån gång i veckan. Taggad!!!




Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?