Fakta
DATUM: 2012-11-15 | TID: 20:33:26 | KATEGORI:

Hittade även massa fakta om Vinett, Nougat och Buster. Fktan är dock gammal, så jag vet inte om allt stämmer menmen. Jag hittade faktan HÄR.  ( för er som inte fattar så är texterna kopierade, haha. )
 
Fakta om Vinett:

Smeknamn: Vinan
Född: 1991
Färg: Mörk fux
E: Varuna xx
EE: Luthier xx
EU: Aspara xx
EUE: Crimson Satan xx
U: Filippa
Mankhöjd: Maxad D-ponny
Ras: Korsning mellan engelskt fullblod och ???

Vinett kom till Rocklunda för cirka 4 år sedan. Då var hon väldigt pigg och var inte speciellt utbildad. Anna Strid hjälpte då till med henne. Vinett är ju inte direkt någon hopphäst, även om hon har blivit bättre. Dressyr är hon duktigare på, men har fortfarande lite svårt för tex. öppna och sluta, men det beror också på ryttaren!

Hästen nedan är Vinetts farmorsfar, Crimson Satan.

 
Fakta om Nougat

Smeknamn: Nogge
Född: ~1988
Ras: korsning fjording/?
Meriter: Tävlat både dressyr och hoppning i allsvenskan.

Nougat började gå på lektioner runt 1997. När det var dags för Hippokampen var Nogge med och han tog hem segern tillsammans med bl.a Chiefen. Nougat står i Nya Stallet, bredvid Richie.

 

Fakta om Buster

Smeknamn: Bus
Hette förut: Konjak
Född: 1989
Färg: Brun
Tecken: Stjärn (+vita tecken på ben)

Buster, eller som han hette förut- Konjak, började gå på lektion när han var cirka 6 år. Han fick sedan byta namn eftersom det inte var så lämpligt med ett spritnamn på honom- speciellt inte när de små barnen skulle rida. Buster är en väldigt söt ponny som både är duktig på att hoppa och på dressyr. På sommarbetet är han även bra på att bocka- vilket ganska många har fått erfara genom åren...!

Buster står nu i Stora Stallet, mitt emellan Nalle och Serenad.

 





Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?